Over-fearlezz.jpg

Het FearleZZ Atelier

Een Hollands atelier.

Fearlezz is ruim 10 jaar actief met de productie van kleding in diverse stoffen en attributen voor de erotiek branche. Daarnaast vervaardigen wij ook attributen voor cos play, larp, re-enactment  e.d. Fearlezz werd opgericht aangezien wij de mening zijn toegedaan dat vaak het huidige aanbod aan kleding of attributen qua pasvorm of uitvoering te wensen over laat. Het team van Fearlezz bestaat uit gedreven mensen die een liefde voor het vak hebben. Het team heeft affiniteit met de branche zodat mooie creaties kunnen ontstaan. Wij maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde stoffen, leder e.d.. Alle Fearlezz producten worden in ons atelier vervaardigd. Er is dus sprake van een écht Hollands product, een product waar we trots op zijn.

Over-fearlezz.jpg

Wij maken eigen collecties in leer, imitatieleer en stoffen. Ook kunnen uw eigen ontwerpen, op maat gemaakte accessoires, gemaakt worden. 

Eigen collecties

Over-fearlezz.jpg

Onze collecties munten uit in kwaliteit. Hiervoor worden de beste en mooiste grondstoffen gebruikt.  Ons imitatie leer is bijna niet van echt leer te onderscheiden. Ons leer is eveneens van uitstekende kwaliteit. Dit hoogwaardig leder is gelooid volgens ecologische richtlijnen en processen. Dat betekent een zuiniger gebruik van grondstoffen, lange levensduur en milieuvriendelijke toepassing. Het leer wordt gelooid met behulp van plantaardige grondstoffen. Hiertoe worden onder andere Mimosa-, Quebracho-, Kastanje- en Tara extracten gebruikt. Chroom gelooid leer wordt door ons niet gebruikt. Voor onze lederen producten maken wij gebruik van nappaleer, suède, anilineleer en tuigleer. Tuigleer in verschillende diktes en soepelheden.

Ons atelier is goed geoutilleerd. Hier worden diverse soorten naaimachines gebruikt voor de verwerking van de diverse verschillende stoffen en lederwaren. 
Daarnaast beschikken we over benodigde stansen voor bevestiging van ringen, gespen, studs en siernieten.

Neem contact op!

Over-fearlezz.jpg

FearleZZ ontwerpt haar eigen collecties. Daarom is dit het geschikte adres voor speciaal voor u op maat gemaakte artikelen. Iets unieks door uzelf bedacht? 
Neem contact met ons op! Graag overleggen we met u wat de mogelijkheden zijn, wij denken graag met u mee!