Lingerie op maat fearlezz atelier

zwart-rood setje lingerie op maat

Lingerie op maat

Omdat iedereen anders is, elk lichaam verschillend is en we allemaal iets anders willen dragen, is het juist zo heerlijk om perfect passende lingerie te hebben; volledig op jouw maten afgestemd en naar jouw smaak. Samen creëren we de lingerie waar je altijd al van droomde maar nergens kon vinden. Tot nu...

Het is voor iedereen weggelegd om zich mooi te voelen en hierdoor zekerheid uit te stralen.

Passende lingerie voor jou

Waar het om gaat is dat je jouw lichaam omhult met lingerie die past en goed zit, waardoor je je vrouwelijk voelt. Dat vrouwelijk voelen is niet te koop, maar wij kunnen in samenwerking met onze lingerie coupeuse  een creatie maken waarbij je die vrouwelijke en misschien zelfs verleidelijke gevoelens (her-)ontdekt. Dit geldt uiteraard ook voor de mannen, aangezien ook zij zich in goede lingerie veel beter voelen.
Het unieke van ieder mens maakt dat lingerie ontwerpen een bijzonder proces is. Lingerie maken is een vak apart en is arbeidsintensief.

Het is heerlijk om te zien dat mensen door goede en mooie lingerie een extra stukje eigenwaarde terugkrijgen. Dat kan mede dankzij de basis van vertrouwen die wij met onze cliënten opbouwen.

Gedaan met afvallende schouderbandjes, prikkende beugels, veel te smalle rugpanden en andere ongemakken.

Hoera voor unieke lingerie die écht past!