Kleding en accessoires volgens uw ontwerp!

Naast de confectiematen is het is ook mogelijk een kledingstuk of accessoire op maat te laten maken naar je eigen idee of ontwerp. Dat is fijn als je nét niet dat kledingstuk kunt vinden dat je voor ogen hebt. Een bijzondere creatie maken we samen met én voor jou. Aan de hand van jouw ideeën en onze technische kennis creëren we uw kleding of accessoire perfect op maat en volgens uw ontwerp.


Alle kleding wordt ontworpen en gemaakt in ons Fearlezz atelier, door echte vakmensen. Een mooi, eerlijk en Hollands product dus!

Hoe werkt het?

Voor een kledingstuk naar eigen ontwerp kom je langs in ons atelier om alle ontwerp opties te bespreken en je op te laten meten. U kunt van te voren ook afbeeldingen of getekende voorbeelden opsturen of meenemen naar het gesprek. Nadat het ontwerp is besproken en u bent opgemeten, wordt er een speciaal patroon voor u gemaakt. (Het patroon dat voor jou is gemaakt wordt bij FearleZZ bewaard zodat u in de toekomst nog eens het kledingstuk of accessoire kan laten maken volgens hetzelfde patroon). Het duurt ca. 3 weken voordat uw kledingstuk of accessoire klaar is, houdt er rekening mee dat er 1 of 2 tussen momenten komen om het te passen in het atelier.