Reparatie van kleding en accessoires

Kleding reperaties voor (imitatie)leer, lak en latex

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, een scheurje in uw lak kledingstuk, een kapotte knoop in uw leren broek of een kapotte zakkenvoering. Zo zijn er nog veel meer andere soorten reparaties aan uw kleding.
FearleZZ is gespecialiseerd in reparaties voor imitatieleren, leren en lak kleding en accessories

Met al meer dan 10 jaar ervaring in reparaties, op maat maken en kleding productie kunt u met een zeker gevoel bij FearleZZ terecht. Komt gezellig langs in ons atelier in de Lier, waar uw kledingstuk of accessoire voor u wordt gemaakt, kleine reparaties kunnen gerepareerd worden terwijl u wacht met evt. een kopje koffie! U kunt het natuurlijk ook naar ons opsturen!

Imitatieleer / leer reparatie werkwijze

Of het nu gaat om een leren jas, leren polsboei of een gitaarband, u kunt met al uw leren en imitatieleren reparatiewerk terecht bij FearleZZ. Wij hebben veel leer en imitatieleer soorten, fournituren en ritsen standaard op voorraad voor al uw reparaties. Het is natuurlijk zonde om een leren kledingstuk weg te moeten doen om een scheurtje of beschadiging wat gerepareerd kan worden.

Reparatie voorbeelding

  • Een scheur in uw leer
  • Een rits vervangen in een leren broek of jas
  • Reparatie van uw zakken
  • Herstellen van naden
  • Coupe naden plaatsen
  • kleding innemen
  • knopen vervangen

Latex kleding reparaties

Een scheurtje in uw latex kleding is natuurlijk not-done waardoor het niet meer gedragen kan wordem, zonde! of niet? Bij FearleZZ kunt u ook uw latex kleding laten plakken. Na reparatie kunnen wij uw latex ook behandelen zodat deze weer als nieuw glimt!

Wanneer bijvoorbeeld een latex shirt te ver is door gescheurd kunnen wij ook het model iets aanpassen zodat het een nieuwe look krijgt om de scheur te verbergen. Vraag naar de mogelijkheden!

Lak kleding en accessoires

Ook voor uw kleding en accessoires in lak kunt u terecht bij FearleZZ. In ons atelier kunnen wij scheurtjes, riempjes, knopen, ritsen en meer maken om uw lak kleding weer als nieuw te maken!