FearleZZ Mondknevels / Mouthgags

Mouthgags in verschillende variaties. De gag wordt tijdens het spel gebruikt om de sub (onderdanige) de mond te snoeren. De gag kan als bijkomend verschijnsel de sub laten "drippen", d.w.z. het speeksel zoekt een uitweg.... De sub wordt gedwongen zich volledig op de ademhaling en het slikken te concentreren waard...

FearleZZ Mondknevels / Mouthgags

Mouthgags in verschillende variaties. De gag wordt tijdens het spel gebruikt om de sub (onderdanige) de mond te snoeren. De gag kan als bijkomend verschijnsel de sub laten "drippen", d.w.z. het speeksel zoekt een uitweg.... De sub wordt gedwongen zich volledig op de ademhaling en het slikken te concentreren waardoor de sub gedwongen zich wordt over te geven.  Een ringknevel houdt de mond open en sluit deze niet af in tegenstelling tot de balknevel die dit wel doet. Een spider gag is een variant op de ringknevel en voorkomt dat de ring horizontaal geklapt kan worden.

Beschikbaar zijn diverse uitvoeringen waaronder het mondbit (paardenbit), opblaasbare gags, dildo gags en meerdere varianten met hetzelfde doel.

Meer
per pagina
Toont 1 - 16 van de 32 items
Toont 1 - 16 van de 32 items