FearleZZ Collectie

In deze categorie vindt u alle lifestyle categorieën van FearleZZ:

Bekijk onze handgemaakte (imitatie) leren kleding, BDSM artikelen en accessoires of ontwerp zelf uw eigen kleding of accessoires in de DIY categorie!

Subcategorieën

 • Kleding

  Kleding in lak, leer en imitatieleer

  Groot aanbod kleding en accessoires voor dames en heren in lak, leer, imitatieleer en latex. De kleding wordt in het FearleZZ atelier ontworpen en met de hand gemaakt. De kleding in ons eigen atelier vervaardigt, waardoor het mogelijk is de kleding op maat te laten maken of aan te passen naar eigen ontwerp.

  Kwaliteit van de kleding

  Het hoogwaardige leer is gelooid volgens ecologische richtlijnen en processen (plantaardige grondstoffen). Dit betekend een zuiniger gebruik van grondstoffen, lange levensduur en een milieuvriendelijke toepassing. De leren kleding wordt gemaakt van nappaleer, suède en anilineleer (Chroom gelooid leer wordt niet gebruikt).

  Het imitatie leren kleding is bijna niet van echt leer te onderscheiden en is in verschillende kleuren beschikbaar. De lak kleding voor dames en heren is gemaakt van 4-way stretch lak, wat betekend dat het in 4 richten rekt waardoor het lak soepel is en mooi vormt om het lichaam.

 • Lifestyle

  FearleZZ Lifestyle

  In deze categorie vindt u de verschillende lifestyles waar FearleZZ zich op richt.

  Op dit moment staat alleen BDSM vermeld.

 • Do It Yourself

  Do it yourself

  Doe-Het-Zelf! Laat je creativiteit los en ontwerp je eigen shirt, rokje, broek, tas, armband of iets anders! In deze categorie vindt u alle stoffen en fournituren om uw eigen creaties te maken.

  Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen of maken? Kom langs in het atelier!